top of page
1.1.2022 17.16_edited.jpg

Cacaoceremoni 

Fredag d. 15. april 2022

20210604_151057.jpg

Nærvær i nuet

En nærværende aften med ceremoniel cacao, hands-on healing, og ro til bare at være med det der er, og det der opstår, i nuet. 
 

I det stille rum mødes vi til autentisk væren i nuet, med os selv og de andre deltagere. Vi udforsker vores egen reaktion på bare at være med det der er, og det der opstår, i nuet. For når den konstante underholdning i hverdagen og de mange indtryk forsvinder for en stund - Hvad sker der så?

Bliver vi restløse, keder vi os, eller hviler vi med bare at være tilstede med dét, der nu en gang ER lige nu og her? Det vil vi mærke dybere ind denne hjertevarme og indsigtsfulde aften.

Ceremonien skiller sig ud fra de øvrige cacaoceremonier, jeg faciliterer, ved at den guidet meditation er taget ud af aftenens program til fordel for et stille åbent rum, hvor kun musikken og stilheden høres. Så du med støtte fra den ceremonielle cacao og hands-on healing får tid og plads til virkelig at mærke efter, hvordan nærværet og nuet føles i, og for, dig.

Af samme grund opfordrer jeg dig også til, at lade forventningerne blive uden for døren, inden du træder ind i cirklen. For at få mest muligt af den magi som opstår, når vi er autentiske og nærværende med det der opstår i nuet og den energien vi sammen skaber i rummet. 

Der er kun 10 pladser i cirklen denne aften, da god tid og plads til den enkelte er vigtigt for mig som facilitator - Så ingen bliver ladt alene undervejs. 

 

Der behøves ingen erfaring med ceremoniel cacao for at deltage - der er plads til dig, præcis som du er.

 

Ceremonien vil bestå af:
o En kort introduktion til ceremoniel cacao og aftenens program
o Kort deling af egen intention for at deltagelse med resten af gruppen
o Tid til meditation på egen hånd, trækning af orakelkort eller connection med nogle af de andre - alt efter, hvad du føler for. Uanset, hvad du vælger, vil ALT under denne del af aftenen foregå i stilhed uden ord. Så der er ro til den enkeltes proces og behov. Og der vil også her være mulighed for individuel hands-on healing, til de der ønsker dette.
o Ceremonien afrundes med en fælles deling af egen oplevelse og evt. refleksioner


Efter ceremonien spiser vi sammen lidt frugt og anden let snacks til at lande i fællesskab og grounde os selv, inden vi træder ud af cirklen og fortsætter vores aften hver især.

 

Medbring:
o Din yndlings kop
o Behageligt tøj
o En vandflaske
o En notesbog og noget at skrive med

 

Forberedelse:
o Undlad gerne spise 3-4 timer op til ceremonien, for at få den fulde effekt af cacaoens givende egenskaber.
o Drik rigeligt med vand
o Undlad gerne koffeinholdige drikke

 

OBS:
o Lad mig vide, hvis du er gravid, ammer, har hjerteproblemer, eller tager blodtryksregulerende- eller antidepressiv medicin.

 

IMG_20210606_151133_052.jpg

Det praktiske

Tid og sted:
Fredag d. 15. april 2022, kl. 18.30-21.30
(Afsæt gerne en halv time ekstra, hvis energien inviterer til en længere ceremoni).

Dørene åbnes kl. 18.15, så der er mulighed for at ’lande’, inden ceremonien begynder.

 

Adresse:
Life Lounge
Kompagnistræde 14C
1208 København K

 

Pris:
425 kr. inkl. moms*

* Tilmeldingen er bindende og beløbet refunderes ikke. Bliver du syg, eller forhindret i at deltage, er du velkommen til at videregive din billet til en anden.

 

Tilmelding:
Du tilmelder dig ceremonien ved at sende en privat besked til The Energy Temple via Messenger eller Instagram. Alternativt kan du også sende en mail (mails besvares dog kun 1 gang om dagen).

 

Husk at oplyse følgende ved tilmelding:
o Navn
o E-mail adresse
o Telefonnummer
o Samt dato for ceremonien, du ønsker at tilmelde dig


Så snart jeg har læst din besked, vil du modtage en faktura, som nemt og hurtigt kan betales via MobilePay Invoice på telefonen, eller via bankoverførsel, hvis du foretrækker dette.
 

Vær opmærksom på, at din tilmelding først er gældende, når fakturaen er betalt.

 

Tilmelding

og evt. spørgsmål

  • Hvid Instagram Icon

@theenergytemple.eu

  • White Facebook Icon

The Energy Temple 

2022 - All rights including text and pictures at this website is reserved to Nicoline Lynge Andersen 

bottom of page