top of page
Mangnolier - The Energy Temple - Nicoline Lynge Andersen.jpg

Ny hjemmeside er på vej

The Energy Temple

Energi- og massageterapeut Nicoline Lynge Andersen - The Energy Temmple.jpg

RAB-godkendt fysiurgisk massageterapeut og Biodynamic Breathwork Trauma Release studerende
 
Nicoline Lynge Andersen

"Tilpas ikke dit liv efter andres forventninger. 
Livet skal leves i den form,der føles rigtig for dig."

Udtalelser 

"Jeg har i flere uger i træk fået massage, og hver gang har jeg haft ondt i skuldrene igen to dage efter. Nu har jeg prøvet at få behandling af Nicoline, som bestod af healing kombineret med akupressur.
Jeg mærkede straks en grounding inde i mig selv.
Man kan tydelig mærke den healingsenergi, der kommer fra Nicoline, som strømmer gennem kroppen i små bølger. Derudover tog hun fat indenunder mine ribben og fik forløst nogen stagneret følelser, der sad derinde. Jeg har ikke længere ondt i skuldrene, fordi jeg fik forløst nogle spændinger indefra, istedet for udefra.  - Kickie"


 
"Nicoline er utrolig imødekommende, nærværende og lyttende både i samtale og under behandling.
Nicoline mærker hurtigt, hvor du har mest brug for behandling, og hun behandler med en varme, energi og et flow der ikke er til at tage fejl af.
Nicoline får dig til at slappe helt af, samtidig med at hun giver dig fornyet energi.  - Christina""Var på besøg hos Nicoline i går og modtog den mest fantastiske nærværende massage. Nicolines hænder har så meget energi at det sitre, når hun på næsten magisk vis fandt frem til steder på min krop, som jeg ikke anede havde behov for omsorg. Det blev der rettet op på <3. Hendes åndedrætsmassage var fantastisk og fik udvidet mine lungers kapacitet max. Glæder mig allerede til næste gang jeg kommer forbi Nicoline på Amagertorv 14b, hvor hun holder til. Af hjertet tak Nicoline <3 :D  - Gert"
 

"With a couple of simple questions Nicoline managed to change my emotional attitude towards one of very important events in my life. I used to carry a lot if guilt and shame around it. Nicoline made me understand that what I have done was the right thing to do and moreover that I have done it for love. It was a huge relief. Much appreciated, Boleslaw"

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page